» Bejelentkezés

E5vös Táborvonat

Archívum

Az alábbiakban archív adatok láthatók. 2013 óta az E5vös Táborvonat szünetel.

Itt találhatod meg a 2008. és 2011. között lebonyolított Táborvonatok leírását, valamint a hozzájuk kapcsolódó információkat, dokumentumokat. Kellemes böngészést!

Bejelentkezés után láthatod Táborvonat életutadat, vagyis hogy melyik években utaztál az E5vös Táborvonattal!

2008.

Ebben az évben kezdődött az egész program, de a jelenlegitől teljesen eltérő formában. Az "E5vös Táborvonat" név és arculat még egyáltalán nem létezett, a program csak "csoportos utazás"-ként volt meghirdetve, kizárólag az I. tábor résztvevői részére, de a táborvezetéstől teljesen függetlenül. A weboldal szintén nem létezett még, információkat csak személyesen az iskolában lehetett kapni, a zsibongóban lévő pénztárnál.

A kicsi és rövid reklámkampány miatt kevesen (16/14 fő) jelentkeztek, ők is legfőképpen Horváthné Bujtás Anna tanárnő felhívására, legtöbbjük az akkori 9.D osztályból. Az alacsony létszám miatt nem volt külön kocsi, sem oda-, sem visszaútra.

A 2008-ból megmaradt dokumentumok:
Fontos információ (PDF) (az évzárón kiadott tájékoztató és menetrend az odaútról)
Emlékeztető cédula (PDF)
Plakát (PDF) (a plakát legelső, nyilvánosságra nem hozott változata az akkor ismert adatokkal)


2009.

Ebben az évben teljesen új lendületet vett a program: létrejött az "E5vös Táborvonat" név és a hozzá tartozó arculat. Mind a két tábor résztvevői jelentkezhettek már az utazásokra, de a táborvezetéstől továbbra is független maradt a program. Megszületett a weboldal is, ahová az információk csak PDF-ben kerültek feltöltésre, viszont már lehetőség volt a jelenlegihez hasonló elektronikus ügyintézésre. A pénztár ebben az évben tönnyire az 53-as tanteremben üzemelt.

A nagyobb és hosszabb reklámkampány miatt ezúttal már többen jelentkeztek, azonban a legtöbben továbbra is Horváthné Bujtás Anna tanárnő felhívására, az akkori 10.D osztályból. Az I. tábornak a valamivel magasabb létszám (17/15 fő) miatt már volt külön kocsi, de csak odaútra. A II. tábornak a rendkívül alacsony létszám (5/7 fő) miatt viszont egyáltalán nem.

A 2009-ben kiadott dokumentumok:
Gyakran ismételt kérdések (PDF)
Menetrend (PDF)
Pénztár (PDF) - Pénztár változás (PDF), Pénztár utolsó nap (PDF)
Emlékeztető cédula (PDF) (menetjegy-stílusú)
Plakát (PDF)


2010.

Ebben az évben a program az előző évi alapokat követte, de mégis sok elemében megújult. Szintén mindkét tábor résztvevői jelentkezhettek, az I. tábor vezetésével (Horváthné Bujtás Anna) pedig együttműdödés született, így a tantáborba lejutáshoz az E5vös Táborvonat lett a hivatalosan ajánlott. Később a II. tábor vezetése is a Táborvonatot ajánlotta a résztvevőknek. A korábbi pénztár helyett létrejött az "I&R Pont" (Információ és Regisztráció), ami ismét a zsibongóban működött, és ahol az adatkezelés már kizárólag elektronikusan történt. A weboldal ügyintézési felülete is megújult, és az egész weboldal interaktívabb lett. Kiadásra került a részvételi feltételek dokumentum, a program "alapköve", ami minden Táborvonattal kapcsolatos kérdést szabályzott.

Az együttműködés, és az előző évihez hasonló reklámkampány miatt ezúttal jóval többen jelentkeztek. Az I. tábor a rendkívül magas létszám (33/31 fő) miatt külön kocsiban utazott, és egy új, szabadon választható lehetőséggel már visszaúton is. A II. tábor létszáma viszont továbbra is alacsony volt (10/11 fő), így ők továbbra sem utaztak külön kocsiban.

A teljes 2010-es információs anyag (ahogyan a weboldalon is szerepelt)

A 2010-es I. tantábor hivatalos anyaga (kiadta: Eötvös József Gimnázium)


2011.

Ebben az évben a program teljes egészében az előző évi folytatása volt, a szervezésben lényegi változás nem történt. Ismét együttműködés született az I. tábor vezetésével (Gulyás Erzsébet), hasonlóan az előző évhez, a tantáborba lejutáshoz az E5vös Táborvonat volt a hivatalosan ajánlott. A II. tábor vezetésétől ebben az évben teljesen független maradt a program. A részvételi feltételeket felváltotta a szabályzat, ami csak a nevében különbözött, jellegében nem.

Az együttműködés miatt az I. táborba utazók létszáma (31/32 fő) olyan magas volt, hogy rekordott döntött: ekkor volt a legmagasabb a részvételi arány az összes táborozó létszámához (58 fő) képest, a visszaút pedig abszolút rekord is volt egyben. Oda- és visszaúton is külön kocsi volt, immár visszaúton is csak ezt a lehetőséget lehetett választani. A II. tábor is rekordott döntött, csak kissé más szemszögből: soha nem volt még ilyen alacsony a létszám (2/2 fő), így sajnos külön kocsi, és egyáltalán csoportos utazás sem volt.

A teljes 2011-es információs anyag (ahogyan a weboldalon is szerepelt)

A 2011-es I. tantábor hivatalos anyaga (kiadta: Eötvös József Gimnázium)


2012.

A teljes 2012-es információs anyag (ahogyan a weboldalon is szerepelt)