» Bejelentkezés

E5vös Táborvonat

Archívum 2010: GYIK

Az alábbiakban archív adatok láthatók. 2013 óta az E5vös Táborvonat szünetel.

Az alábbi adatok a 2010-es Táborvonatra vonatkoztak!

Vissza ide: » Archívum 2010: Információk

Mi az az E5vös Táborvonat?

Egy Budapestről a Balaton déli partjára közlekedő gyorsvonat, amely a nyári tanulmányi táborok előzetesen regisztrált résztvevőit együtt, kényelmesen, egyszerűen, külön kocsiban szállítja a balatonfenyvesi Eötvös Táborba.

Hogyan tudok regisztrálni? Mi ennek a költsége?

Regisztrálni a táborról szóló megbeszélésen vagy a későbbiekben a kijelölt I&R Ponton tudsz. Az utazás ára menettérti útra 3080 Ft, egy útra 1540 Ft. (Az ár megegyezik a díjszabási árú, 180 km-es, 50%-os mérséklésű vasúti menetjegy árával.)

Megoldható, hogy csak oda-/visszaútban utazzak?

Természetesen igen, ezt jelentkezéskor kell jelezned, illetve utazási adataidat utólag módosíthatod az interneten vagy a kijelölt I&R Ponton.

Pontosan hová utazunk?

A Budapesttől 161 km-re fekvő Alsóbélatelep vasúti megállóhelyre, ahonnan a tábor 5-10 perces kényelmes sétával érhető el.

Mikor és hogyan lesznek az utazások?

Az odaút a táborok első napjain, reggel lesz, az E5vös Táborvonattal. A visszaút normál gyorsvonattal, illetve igény esetén E5vös Táborvonattal, a táborok utolsó napjain, kora délután lesz. A vonatok pontos közlekedése a meghirdetett Menetrend szerint fog történni.

Vagyis nem lehetséges, hogy más napra regisztráljak?

Sajnos nem, azonban kérésedre menetjegyed megvásárlását (a pontos adatok ismeretében) így is készséggel intézi az E5TV szervezője.

Induláskor lesz találkozó?

A Déli pályaudvaron igen, a többi állomáson felszállókat pedig külön keresni fogjuk. Visszaúton pedig együtt indulunk a táborból a vonathoz.

Miért nem a Déli pályaudvarra érkezik visszaútban a vonat?

Mert így megfelelő időben, közvetlenül elérhető a főváros budai és pesti oldala is, ami megkönnyítheti a hazajutást. Akik mégis a Déli pályaudvarra igyekeznek, azoknak a Budapest-Kelenföldön csatlakozásuk lesz arrafelé. (Menetrend)

Honnan tudhatok meg további információkat?

Személyesen a táborról szóló megbeszélésen, a későbbiekben a kijelölt I&R Ponton, interneten a http://e5tv.esoko.eu/ weboldalon, e-mailben az e5tv@esoko.eu címen, telefonon a +36-30/6080-922-es számon.

Ezek az adatok elérhetők PDF formátumban is.