» Bejelentkezés

E5vös Táborvonat

Archívum 2011: GYIK

Az alábbiakban archív adatok láthatók. 2013 óta az E5vös Táborvonat szünetel.

Az alábbi adatok a 2011-es Táborvonatra vonatkoztak!

Vissza ide: » Archívum 2011: Információk

Mi az az E5vös Táborvonat?

Egy Budapestről a Balaton déli partjára és egy visszafelé közlekedő sebesvonat, amely a nyári tanulmányi táborok előzetesen regisztrált résztvevőit együtt, kényelmesen, egyszerűen, külön kocsiban szállítja a balatonfenyvesi Eötvös Táborba.

Mi ennek a költsége?

Az utazások árai az érvényes vasúti díjszabás alapján alakulnak. 50%-os (tanuló) kedvezménnyel az utazások ára odafelé 1540 Ft, visszafelé 1600 Ft, oda-vissza pedig 3140 Ft. A visszaúti pluszköltség egységesen 60 Ft, ez a kocsi lezárásának a díja.

Hogyan tudok regisztrálni és fizetni?

Regisztrálni csak személyesen, a táborról szóló megbeszélésen, a későbbiekben pedig az I&R Ponton tudsz. A tavaly tett regisztráció idén is érvényes, nem kell megismételni!
Utazást felvenni és fizetni ugyanígy tudsz, de személyes megjelenés nélkül is elintézheted a weboldal ügyintézési felületén, illetve banki átutalással!

Pontosan hová utazunk?

A Budapesttől 161 km-re fekvő Alsóbélatelep vasúti megállóhelyre, ahonnan a tábor 5-10 perces kényelmes sétával érhető el.

Mikor és hogyan lesznek az utazások?

Az odaút a táborok első napjain, reggel lesz, a visszaút pedig a táborok utolsó napjain, kora délután lesz. Pontos adatokat a meghirdetett Menetrendben találhatsz.

Induláskor lesz találkozó?

Odaúton, Budapest-Déliben igen, a többi állomáson felszállókat pedig külön keresni fogjuk. Visszaúton pedig a Táborban gyülekezünk, majd együtt indulunk a megállóhelyre. Pontos adatokat a meghirdetett Menetrendben találhatsz.

Miért nem Budapest-Déli felé megy visszaúton a vonat?

Mert így megfelelő időben, közvetlenül elérhető a főváros budai és pesti oldala is, ami megkönnyítheti a hazajutást. Akik mégis Budapest-Délibe igyekeznek, azoknak a Kelenföldön csatlakozásuk lesz arrafelé.

Honnan tudhatok meg további információkat?

Személyesen a táborról szóló megbeszélésen, a későbbiekben az I&R Ponton, interneten a http://e5tv.esoko.eu/ weboldalon, illetve Facebookon és Twitteren, e-mailben az e5tv@esoko.eu címen, telefonon a +36-30/6080-922-es számon.

Ezek az adatok elérhetők PDF formátumban is.