» Bejelentkezés

E5vös Táborvonat

Archívum 2012: GYIK

Az alábbiakban archív adatok láthatók. 2013 óta az E5vös Táborvonat szünetel.

Az alábbi adatok a 2012-es Táborvonatra vonatkoztak! Ugrás ide: » Információk 2013

Vissza ide: » Archívum 2012: Információk

Mi az az E5vös Táborvonat?

Egy Budapestről a Balaton déli partjára és egy visszafelé közlekedő sebesvonat, ami a nyári tanulmányi táborok előzetesen jelentkezett résztvevőit együtt, külön kocsiban szállítja a balatonfenyvesi Eötvös Táborba, és amire a jegyet kényelmesen és egyszerűen, az iskolában tudod megvenni!

Mi ennek a költsége?

Az utazások árai az érvényes vasúti díjszabás alapján alakulnak. Diákkedvezménnyel (50%) az utazások ára odafelé 1570 Ft, visszafelé 1630 Ft, oda-vissza pedig 3200 Ft. A visszaúti pluszköltség egységesen 60 Ft, ez a kocsi lezárásának a díja.

Hogyan tudok jelentkezni?

Ha a korábbi évekből még nincs regisztrációd, akkor először regisztrálnod kell a táborokról szóló tájékoztatókon, vagy a későbbiekben az I&R Ponton. Ha már van, ezt nem kell újra megtenned.
Regisztrációval már tudsz utazást felvenni és fizetni. Ezeket szintén elintézheted a regisztrációs helyszíneken, de akár személyes megjelenés nélkül is a weboldal ügyintézési felületén, illetve banki átutalással!

Meddig tudok jelentkezni? Mi van akkor, ha esetleg meggondolom magam?

A végső határidő június 24., eddig lehet utazásokat módosítani és fizetni. Csak a felvett és befizetett utazás számít érvényesnek! Így ha eddig az időpontig törlöd valamelyik utazásodat, azzal visszalépsz, és persze a befizetett pénzt is visszakapod.

Pontosan hová utazunk?

A Budapesttől 161 km-re fekvő Alsóbélatelep vasúti megállóhelyre, ahonnan a tábor 5-10 perces kényelmes sétával érhető el.

Mikor és hogyan lesznek az utazások?

Az odaút a táborok első napjain, reggel lesz, hogy még dél előtt megérkezzünk a Táborba, a visszaút pedig a táborok utolsó napjain, kora délután lesz, hogy még ne túl későn visszaérkezzünk. Pontos adatokat a meghirdetett Menetrendben találhatsz.

Induláskor lesz találkozó?

Odaúton, Budapest-Déliben igen, a többi állomáson felszállókat pedig külön keresni fogjuk. Visszaúton pedig a Táborban gyülekezünk, majd együtt indulunk a megállóhelyre. Pontos adatokat a meghirdetett Menetrendben találhatsz.

Miért nem Budapest-Déli felé megy visszaúton a vonat?

Mert így megfelelő időben, közvetlenül elérhető a főváros budai és pesti oldala is, ami megkönnyítheti a hazajutást. Akik mégis Budapest-Délibe igyekeznek, azoknak a Kelenföldön csatlakozásuk lesz arrafelé.

Honnan tudhatok meg további információkat?

Személyesen a táborokról szóló tájékoztatókon, a későbbiekben az I&R Ponton, interneten a http://e5tv.esoko.eu/ weboldalon, illetve Facebookon, Twitteren és Google+-on, e-mailben az e5tv@esoko.eu címen, telefonon a +36-30/6080-922-es számon.

Ezek az adatok elérhetők PDF formátumban is.