» Bejelentkezés

E5vös Táborvonat

Információk

Az alábbiakban archív adatok láthatók. 2013 óta az E5vös Táborvonat szünetel.

Ezen az oldalon találod meg az aktuális információkat és a legfrissebb közleményeket.

» Kedves Táborozók!
Július 12-én indulunk a balatonfenyvesi Eötvös Táborba. A Déli pályaudvaron reggel 7:00-tól 7:15-ig lesz a találkozó, a külső utastájékoztató kijelzők előtt. A tantáborba utazókat 3 csoportra osztottam a teendők szerint:
– Akik június 30-ig jelentkeztek és fizettek a Táborvonatra, azoknak semmi egyéb teendőjük nincs, csak megjelenni 7:15-ig. Akik Kelenföldön szállnak fel: 7:53-kor indul onnan a vonat, viszont akkor is nyugodtan felszállhattok a Déliben, ha eredetileg Kelenföldet adtátok meg felszállási állomásként.
– Akik június 30-ig jelentkeztek, és a jelentkezést visszaigazoltam, de még nem fizettek, azoktól kérem, hogy a találkozóra hozzák a megbeszélt összeget is (ha lehet, pontos összeget).
– Akik június 30-ig nem jelentkeztek, azok is jelenjenek meg a találkozón 7:15-ig. Nekik a MÁV-START jegypénztárában kell megvenni a jegyet, 50%-os kedvezménnyel és gyorsvonati pótjeggyel Alsóbélatelep megállóhelyig. Továbbá kérem, hogy akiről még nem tudok, de vonattal fog jönni a táborba, valamilyen úton jelezzen nekem, hogy nagyjából lássam, hány emberre számíthatunk még.

2013. július 10-én

» A Táborvonatra még június 21-én, pénteken 10:00-től 12:30-ig tudtok jelentkezni az iskola 1. emeleti zsibongójában lévő I&R Ponton!
Aki kedden szeretett volna jönni, de ez önhibáján kívül nem sikerült, egy kis kárpótlást is kap!
Ha valaki már nem tud bejönni az iskolába emiatt, de szeretne a vonattal jönni, vegye fel velem a kapcsolatot bármelyik elérhetőségemen!

2013. június 18-án

» A nyári közforgalmú menetrend megjelenése után módosult a Táborvonat menetrendje, kisebb változások történtek az indulási és érkezési időpontokban, illetve visszaúton a vonat Érden nem áll meg.

2013. június 11-én


Gyakran ismételt kérdések

Elérhető PDF formátumban is.


I&R Pont

Elérhető PDF formátumban is.


Menetrend

Változás [2013. június 12.]: Bekerültek a II. tantábor utazási napjai is.
Változás [2013. június 11.]: Változások az időpontokban és a visszaúti megállásokban.

Elérhető PDF formátumban is.


Szabályzat (PDF)


Egyéb anyagok

Plakát (PDF)

„Te mivel mész a nyári tantáborba?” (PDF)